Predhodna
Previous Product Image

Odrastanje ljubavi

620 RSD
Sledeća

Karneval bola

620 RSD
Next Product Image

Svet je isti

620 RSD

Miroslav Radaković

Pismo:Latinica

Povez:Mek

Format:14×20

Godina izdanja:2022

Kategorija:

Opis

Dok sam čitala ove toliko uverljive priče Miroslava Radakovića, hodajući s njim ovim silnim gradovima i njihovim stazama – prozori i oblaci koji su preda mnom promicali neodoljivo su nudili odgovore do kojih sam i sama do lazila i skupljala ih sve ove godine svog odrastanja i svog zrelog života. Ako su vam oči uvek budne kao što su oči Miroslava Radakovića i imate makar delić njegove stalno otvorene i beskrajno radoznale duše – bez pogovora ćete, kao i on, zaključiti da je svet zaista svuda isti.

Rada Ðurić, novinarka

Kada ste poslednji put imali prilike (i novca) da putujete, i to na daleke destinacije? Kad su vas poslednji put bez najave i pripreme poveli na neko putovanje? Kad vam je poslednji put bilo ko, vodeći vas za ruku, pričao vese le, zanimljive i duhovite priče o Bliskom i Dalekom istoku?

Ako je odgovor na sva tri prethodna pitanja-nikad, moj savet vam je: zgra bite pruženu ruku Miroslava Radakovića, nakrivite svoj slamnati šešir za za štitu od sunca, odvojite malo vremena za sebe i, širom otvorenih očiju i ušiju, s pažnjom pratite gde ste to dospeli. Siguran sam da ćete mnogo toga saznati i lepo se provesti. Srećan put!

Rade Marković, glumac i scenarista

Nikada nisam ni pomislio da se kroz priče o običnim ljudima, njihovim postupcima i životnim sudbinama može reći mnogo više o svakoj zemlji nego obilazeći njene prirodne lepote i turističke atrakcije. Miroslav me je, medu tim, uverio u to, s mnogo uspeha i svojim nesumnjivim talentom. Možda je tom razumevanju doprinela i njegova lična životna priča koja mu je pomo gla da se svojim junacima iz celog sveta približi, a da mu onda oni kulturu i običaje dalekih zemalja i njihove brojne specifičnosti osvetle uspešnije od najboljeg turističkog udžbenika.

Ratko Kušić, svetski putnik, filmski i televizijski snimatelj i režiser, koji je snimio i režirao na stotine emisija iz popularne serije Svet na dlanu

Kolica za kupovinu

0
image/svg+xml

Nema dodatih knjiga u korpi.

Nastavite sa kupovinom